Ønskebil

Hos Gærum Auto har vi mulighed for at skaffe dig lige præcis den bil du ønsker.

Vi har igennem mange år via nogle dygtige samarbejdspartnere, importeret biler til Danmark fra Tyskland.

Den erfaring kan du gøre brug af, blot ved at kontakte os og oplyse os om lige præcis dine behov og ønsker .

 

Kender du det?

Du sidder og støvsuger de danske bilsider online efter din nye bil, men uden held. Der er måske et par alternativer med fint kilometer og den rigtige motor/gearkombination, men blot uden læderkabine, soltag, xenonlygter eller hvad det kunne være. Så kan man vælge at gå på kompromis og købe noget man ikke helt er tilfreds med, eller også kunne man fælde sine ønsker ned på et stykke papir og aflevere det til os.

 

Forløbet kunne se således ud:

Du kontakter os og fortæller os om dine ønsker til en bil (Mærke, model, kilometer, udstyr, farve osv.)

Herefter sørger vi for at få sat en eftersøgning i gang på det tyske marked efter din nye bil.

I det øjeblik vi har noget i kikkerten der kunne passe, får vi udregnet en registreringsafgift ud fra lige nøjagtigt den bil og så kan vi vende tilbage til dig med et udspil omkring prisen.

Er det noget du giver grønt lys til vil vi være i stand til at få den hentet relativt hurtigt, få den klargjort kosmetisk og mekanisk på vores eget værksted og bilen vil være klar på danske nummerplader inden for meget kort tid.

_______________________________________________________________________________________

Det gode ved denne form for import i stedet for at gøre det selv eller få et importfirma til det, er at du i samme ombæring kan komme af med din gamle bil som vi glædeligt giver en byttepris på også. På den måde er du fri for først at skulle ud og sælge din egen bil privat, for derefter at undvære et køretøj indtil den nye bil ankommer.

I albummet nedenfor kan i se eksempler på biler vi tidligere hentet hjem